Design
Het Italiaanse Vespa (Wesp) is wereldwijd een iconisch en zelfs nostalgisch merk geworden dat vooral bekend staat om haar scooters met prachtig design en mooie vrouwelijke rondingen. Er zijn maar weinig mensen die een oude Vespa niet zouden herkennen wanneer ze er één zien staan. Hoe knap is dat? Een groot deel van het geheim dit hem in de toewijding en de focus. Piaggio heeft zich destijds exclusief op scooters en brommers gericht waardoor ze echte specialisten zijn geworden. Als je dan ook nog het italiaanse gevoel voor stijl en design inzet, dan weet je zeker dat het een hit wordt. 

vespa italy two-o                          Waarschijnlijk de meest Italiaanse Vespa foto die je ooit gaat zien. 

vespa                          Mijn rode Vespa PK50 met houten neus.

                         

Hobby
De scooter zelf, is naast de lol van het rijden ook een hobby geworden. Eraan sleutelen is een must omdat er toch altijd wel iets mee aan de hand is. Het is goed of fout, er zit niets tussenin. Ik geniet daarvan. Later ontdekte ik dat mijn voorliefde voor Vespa al langer in me zat omdat er bij mijn ouders thuis een foto staat waarop ik als 8 jarig jochie trots op een Vespa poseer. Tot op de dag van vandaag rijd ik nog rond op deze rode Vespa met een verhaal en prachtig design.

vespa wood two-o                         Waarschijnlijk de perfecte Vespa: handgemaakt, hout en toch een Vespa.

Ambacht
Laatst dacht aan het feit hoe TWO-O gegroeid is tot wat het nu is, een duurzaam design label met passie voor ambacht, design en een verhaal. Allemaal dingen die ook terugkomen als ik aan het merk Vespa denk. Meant to be? Ik weet het niet maar ik geloof er wel in dat je als ondernemer passie moet hebben voor wat je maakt en verkoopt. Die passie delen we graag met ons verhaal en bij mij is het zelfs gelinkt aan mijn passie voor het merk Vespa en alles eromheen. De volgende stap is zorgen dat wij net zo’n iconisch merk worden wat mensen altijd herkennen en waarderen.

mijn vespa                        Ideaal in Amsterdam

Of je nou een handgemaakt product uit onze online shop koopt of iets op maat wilt laten maken, alles wordt gemaakt met een passie voor design, vakmanschap en duurzaamheid. Neem contact op als je meer wilt weten!