''Vrijheid werkt''

Zo luidt de nieuwe slogan van de nieuwe Vodafone campagne. En het is een prima beschrijving van de samenwerking van TWO-O met Vodafone. De ene dag werden we gevraagd of we het leuk vonden om het kantoor en de werkplaats beschikbaar te stellen voor het opnemen van een reclamevideo. De andere dag staan Bob en TWO-O ineens in alle kranten en bezetten ze dagen lang de Facebookpagina's van heel Nederland. 

Ruim een derde van alle werknemers werkt momenteel minstens één dag per week mobiel. En dit aantal blijft maar groeien. Het doel van Vodafone is om de werkplek volledig mobiel te maken met een uitgebreide reeks communicatie- en samenwerkingstools. Zo kunnen werknemers ook gewoon aan het werk bij de koffiebar om de hoek. 

Als je mensen zelf laat kiezen waar en hoe ze willen werken, zijn ze productiever dan ooit. Want bij vrijheid hoort verantwoordelijkheid. En mensen die zich verantwoordelijk voelen, die gaan ervoor.

Toen Vodafone kwam voor de shoot, bleek al snel dat er niet meer echt geacteerd hoefde te worden. Bob hoefde slechts "hoi" zeggen en vertellen wat we bij TWO-O belangrijk vinden. Stars are born!

Klik hieronder op de video om hem af te spelen!

TWO-O x Vodafone