Een zonnebril. Niet alleen ideaal om zonder een gek gezicht te trekken in het zonnetje te lopen, maar ook om een statement mee te maken!

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten zonnebrillen dat het je moeilijk wordt gemaakt een keus te maken. Ga je dit jaar voor een groot rond modern model of voor een klassieke stijl? 

Een handgemaakte houten zonnebril vervaardigd uit Bamboe-, Walnoten- of Zebranohout. Onze houten zonnebrillen zijn verkrijgbaar in negen verschillende modellen. De houten zonnebrillen hebben allemaal hoogwaardige lenzen in verschillende kleuren.

Genoeg keus dus! Zo kun je kiezen voor de 'Ray' zonnebril. Deze bril is gemaakt uit Walnoten hout en heeft door zijn donkere tinten een echte klassieke uitstraling. Ben je meer van het lichte hout? dan is de zonnebril genaamd 'Brano' misschien meer wat voor jou. De Brano zonnebril is gemaakt van Zebranohout, een houtsoort die alleen wordt gebruikt voor de beste kwaliteit accessoires.

Door de UV400 - bescherming zijn jouw ogen 100% beschermd tegen de UV-straling. De verende pootjes zorgen er voor dat deze brillen voor bijna iedereen geschikt zijn. Om beschadigingen te voorkomen wanneer de zon niet schijnt leveren wij een handgemaakte brillenkoker mee samen met een brillendoekje.

Als extra optie heb je bij ons de mogelijkheid om glazen op sterkte te laten maken en de kleur glazen daarbij te kiezen. Super om je zonnebril een extra touch te geven!

Voor meer informatie, bekijk de zonnebrillen onder het kopje 'lifestyle'. Daarin is er natuurlijk keus tussen dames of heren.

www.two-o.com/zonnebrillen

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema