Bezoek het grootste en meest complete woonevenement van Nederland!

Deze week lanceren wij onze eerste CITIZEN meubelcollectie op de beurs! We hebben de klassieke salontafel herontworpen tot een functioneel design die ruimte optimaal benut. De bijzondere salontafel kan in één beweging veranderd worden in een zes-persoons eettafel. TWO-O komt met drie modellen. Perfect voor degene die klein wonen en hun ruimte optimaal willen benutten.

Onze stand is opgebouwd en vanaf gisteren is onze nieuwe collectie te bewonderen op de beurs. Wij zijn t/m zondag 4 oktober te vinden in de Inspiratiehal met stand nummer 11-172. 

Er is super hard gewerkt om voor deze week weer een prachtige vt wonen&design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) neer te zetten. 6 dagen lang (29 sep t/m 4 okt) kun je hier genieten van nieuwe producten en adviezen voor het veranderen of verbouwen van je huis. 

Ruim 250 woonpartijen presenteren zich op de beurs. Genoeg keus en inspiratie dus voor bijvoorbeeld jouw nieuwe huis of kamer! Van kleine accesoires die jouw huis de finishing touches geven, tot grote, dynamische ontwerpen die jouw huis compleet veranderen.

Kom je ook langs om onze nieuwe collectie te bekijken? Tot dan!

Koop jouw tickets voor de VT wonen&design beurs hier: www.vtwonen.nl/tickets-woonbeurs

 

 

Geschreven door Jamie Sikkema