two-o vs timcityGefascineerd door de stad brengt TimCity de energie en beeld van verschillende hoofdsteden samen in unieke grafische ontwerpen. Daar waar TWO-O door good old craftmanship, de moderne wereld met natuurlijke schoonheid verbindt. TimCity laat zijn designs vooral zien op kleding en tassen, TWO-O doet dit met houten gadgets en accessoires. Een ontmoeting tussen beide merken op de Local Goods Market was de aanleiding voor deze unieke samenwerking: een Bamboe iPhone cover die het design van de Amsterdamse grachtengordel draagt. 

De iPhone cover combineert de duurzame eigenschappen van Bamboe met het sterkte polycarbonaat shell. Door het gebruik van beide materialen ontstaat een zeer slanke en lichte cover die de natuurlijke en warme uitstraling heeft van hout. Hout is een dynamisch materiaal dat robuust genoeg is om te beschermen en tegelijk door een levendige karakter de elegantie niet verliest. Subtiele details en nauwkeurig afgewerkte elementen maken van iedere iPhone cover een blikvanger.
 

Beschikbaar voor de iPhone 4/5/6.

De iPhone cover is vanaf heden verkrijgbaar via de webshop van beide merken en de retailers waar zij verkopen. Amsterdam is de eerste cover die verschijnt in een beperkte oplage. Andere steden zullen volgen.

Rene (TimCity): “Een zeer toffe cover met een ingegraveerd design van Amsterdam is de ultieme gadget voor Amsterdammers”

Bob (TWO-O): “Mooi design van twee verschillende werelden die elkaar omarmen”