Snapbacks worden tegenwoordig veel gedragen en passen volledig in het modeland van nu. De bekende petten zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is een item waarmee je, jouw onderscheiding kan aangeven en laten zien. Wij van TWO-O hebben de populaire petten in een nieuw jasje gestoken, wij hebben een pet gecreëerd met houten klep, wat nog niet eerder op deze manier is gebeurd.

TWO-O brengt hout terug in een modebewuste samenleving. Door passie, creativiteit en good old craftsmanship te combineren verbindt TWO-O de moderne wereld met natuurlijke schoonheid.

De petten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (bordeaux rood, blauw, en zwart). Daarnaast heb je keuze tussen twee verschillende houtsoorten als klep; Walnotenhout of Eikenhout. Geschikt voor zowel dames en heren.

Al onze petten hebben duurzame leeraccenten, zoals een verstelbaar riempje aan de achterkant. De pet is door dit riempje geschikt voor (bijna) alles hoofdmaten. Afgewerkt met subtiele details en nauwkeurig afgewerkte metalen elementen maken van iedere pet een absolute blikvanger.

Wij hebben ons laten inspireren door de trend waarbij de pet met rechte klep op Amerikaanse stijl wordt gedragen. De rechte klep is niet nieuw, dat deze van hout is wel. Tijdens het productieproces komen de belangrijkste eeuwenoude bewerkingstechnieken zoals bijvoorbeeld het werken met een beitel. De vier modellen danken hun naam aan deze traditionele gereedschappen die tot op de dag van vandaag niet zijn veranderd qua functie maar wel in design. Datzelfde geldt voor deze unieke pet.

TWO-O staat voor design, vernieuwing en authenticiteit. Vanuit de studio op de NDSM werf te Amsterdam worden nieuwe gadgets en accessoires zowel ontworpen als gemaakt. Eeuwenoude werkwijzen gecombineerd met hedendaagse techniek zorgen ervoor dat ieder item uit de collectie past in het leven van nu.

We blijven altijd innoveren. Continu op zoek naar diversiteit in productontwikkeling. Zo hebben wij de laatste tijd veel gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor de snapbacks met houten klep!

 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe ontwerpen? Stay tuned!

 

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema