Let's provide water for everyone

In veel delen van de wereld wordt het belang van de aarde onderschat. Terwijl in droge gebieden hele gemeenschappen afhankelijk zijn van bronnen van de natuur. Zo kunnen 60 miljoen kinderen niet naar school, omdat zij water moeten halen. Voor meer dan 1300 mensen in Oeganda worden deze problemen verholpen door de aanleg van onze waterpomp.

two-o waterpomp


Stichting 168Million
Wij geloven in samenwerken en mensen iets leren in plaats van ze een kant en klare oplossing te bieden. 168Million geeft mensen handvatten om zelf hun levensomstandigheden te verbeteren. De aanleg van een waterpomp is hier een voorbeeld van. De waterpomp wordt met behulp van de gemeenschap in het dorp gebouwd en materialen worden lokaal ingekocht om een boost aan kennis en economie te geven. Zo kunnen ze hun grootste uitdagingen op een eenvoudige manier het hoofd bieden en ontstaat er tijd voor ontwikkeling van sport, cultuur en economie. Een stuk duurzamer en effectiever dan een zak geld.

Waarom nu?
Door de groei van TWO-O zijn we in de positie gekomen om anderen te helpen, daarnaast hebben we inmiddels veel ervaring op het gebied van ontwerpen en maken van producten. Het doorgeven van het onze kennis en vaardigheden zoals het maken van een waterpomp, een kippenhok of een huis zijn een mooie stap voor de toekomst!

TWO-O staat aan het begin van veel meer samenwerkingen om iets te betekenen voor degenen die dat het hardste nodig hebben.

Laten we het samen maken.

                                        

Two-o 168milliontwo-o oeganda

Blije bewoners van Buwenge bij hun nieuwe waterpomp

goed doel two-otwo-o afrika