De modefabriek is het grootste mode event van Nederland en streeft ernaar om een innovatieve modevakbeurs te zijn voor labels die zich onderscheiden door uniciteit en kwaliteit. Het evenement vind 2 keer per jaar plaats. 12 en 13 juli is de eerst volgende editie, en natuurlijk zijn wij er bij!

Verschillende merken komen hier hun unieke, vernieuwende en vooral mooie producten tonen. Of het nou bekende merken zijn of bedrijven die net starten, ze krijgen allemaal een kans. 

De allereerste editie van Modefabriek vond plaats in 1996. Met een echte pioniersmentaliteit – en een bescheiden aantal van 27 deelnemers – opende Modefabriek in de Amsterdamse Westergasfabriek haar deuren voor een paar honderd nieuwsgierige bezoekers. Na de eerste jaren in de Westergasfabriek, verhuisde Modefabriek naar de iets grotere voormalige Stork-fabriek en vervolgens naar de voormalige Fokker-hangar op Schiphol-Oost. Het experimentele karakter van de eerste edities maakte steeds meer plaats voor commerciële professionaliteit en trok nog meer bezoekers, labels en exposanten. 

Tegenwoordig wordt Modefabriek gehouden in Amsterdam RAI, Nederlands grootste congrescentrum. Het event is uitgegroeid tot de meest toonaangevende modevakbeurs van de Benelux. Tijdens elke editie verwelkomt Modefabriek nu ruim 16.500 nationale en internationale bezoekers en worden er meer dan 600 merken (waaronder TWO-O) gepresenteerd op een oppervlakte van 40.000 m².

De modefabriek bestaat uit verschillende areas. 1 van deze areas heet MINT. Mint probeerd geweldige stijl, gemaakt met respect voor mensen en onze omgeving zo meer onder de aandacht te brengen. Dit wordt ook wel forward fashion genoemd.

TWO-O is één van de duurzame en vooruitstrevende labels op de beurs, vandaar dat wij in het MINT gedeelte te vinden zijn op 12 en 13 juli!

Wij kijken erg uit naar dit leuke event en hopen natuurlijk dat jij er ook bij bent! See you there!

 

Bron: Modefabriek.nl

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema