De zon schijnt, de terrassen zitten bomvol en een groot deel van de mensen gaat lekker op vakantie. Maar niet bij TWO-O. Bij ons is er even geen sprake van rustig aan doen. In tegendeel; op het moment werken we dag in, dag uit met zo’n 15 man tot ’s avonds laat. Even 1.000 bedden maken, 852m2 vloer festivalvloer en de nieuwe Poke Perfect op Kinkerstraat bouwen. En nog veel meer..

project at TWO-O

Cijfers liegen niet
Afgelopen juni was een recordmaand voor TWO-O. Nog nooit hebben we zo veel ontworpen, gemaakt en afgeleverd in 30 dagen tijd. Dat zegt natuurlijk nog steeds niks. Misschien dat deze cijfers wat verduidelijking geven.

  • 20 vrachtwagens
  • 3.000 man uur
  • 10.000 producten
  • 100.000 schroeven, bouten en moeren

Meer, meer, meer
Iedere dag in juni is voor ons spannend geweest, niet eerder hebben we een planning gehad die zo strak was, zoveel variabelen had en een grootte had die voor ons onbekend was. Daar bovenop kwamen steeds weer nieuwe opdrachten. Of we niet nog even x bedden erbij konden maken voor G3 Presents. En of we niet weer even wat konden maken voor BOS Ice  Tea.

Team
Maar ja wij willen groeien, opschalen en alles maken! Dus wie A zegt moet B zeggen.  Ons geheim? We hebben een team van goud. Ze werken hard, leren veel en zijn zeer ambitieus. Daarnaast kunnen goed lachen met elkaar. Die sfeer zorgt ervoor dat ze werken tot de zon ondergaat. Wat kun je nog meer van je team verlangen?

project at TWO-O with wood

Specialist
Door het goed afronden van maanden als afgelopen juni, kunnen we zeggen dat we een specialist zijn geworden in het extreem snel ontwikkelen, maken en leveren van veel (verschillende) producten. Het is zelfs geen probleem als het niet van hout maar bijvoorbeeld marmer, glas of staal is.

Als je een partij zoekt die binnen een paar weken een hele serie producten kan ontwikkelen, dan staat TWO-O voor je klaar! Heb je een vraag of al kant en klare opdracht? Vul ons contactformulier in, en nemen meteen contact met je op!

Contact.