Meer en meer wordt onze collectie gekocht en verkocht in het buitenland. Natuurlijk zijn wij hier erg blij mee. Niet alleen betekend dit dat mensen uit verschillende landen onze producten mooi vinden, maar ook helpt ons ook groeien buiten Nederland.

Sinds kort is onze collectie verkrijgbaar op verschillende buitenlandse webshops zoals het Engelse platform Boticca, het Duitse Homify en de Spaanse webshop Matby.

Ook worden er vaak producten gekocht door Nederlandse klanten die het vervolgens meenemen naar het buitenland. Zo hebben 2 van onze houten petten laatst New York bezocht! Op deze manier zien andere mensen in het buitenland deze petten ook weer en zo raken mensen geïnteresseerd in de producten.

Ook zijn op dit moment onze houten fietskratten erg populair in Engeland. Onze houten fietskrat genaamd Classic rijd nu zelfs door London!

We zijn al aardig op weg waarbij we natuurlijk altijd  bezig om zo ver mogelijk te komen. Daarnaast streven wij ernaar om in de toekomst wereldwijd te kunnen leveren.

Wil jij ook zo een leuke houten gadget? Koop ze hier; http://two-o.com/lifestyle

 

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema