TWO-O is all bout craftmanship. En dat zie je sterk terug in de verschillende design van de houten fietskratten. De authentieke look van het hout samen met de moderne twist zoals de bekerhouder maakt deze fietskratten one of a kind. Al onze fietskratten zijn geschikt voor damesfietsen als herenfietsen maar we kunnen ze ook custom made maken voor kinderfietsen.

De bekerhouder in de fietskrat is bedoeld voor de koffie to-go, of the gezonde shake na het sporten. De bekerhouder in een houten fietskrat is een origineel design en idee van TWO-O, maar daar blijft het niet bij. TWO-O maakt het mogelijk om fietskratten te personaliseren, wil je meer functionaliteit in een fietskrat? Dan is dit mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een parapluhouder, waar jij je paraplu in kwijt kunt. 

Daarnaast kan je de fietskratten personaliseren door zelf te bepalen hoeveel latten je wilt, of je een hoge of lage fietskrat wilt en ook is het mogelijk om een boodschap, een bedrijfslogo of een mooie tekening erin te laten graveren of printen. 

Ook zijn alle houten fietskratten van TWO-O weersbestendig en kunnen ze prima buiten staan. Dit komt doordat er een laag beits overheen is gelakt.

Check dit filmpje van OURGROUND, waarin ook onze fietskratten te zien zijn, en snuif het stadsgevoel op.

Bestel nu jouw houten fietskrat!