Exclusief: Houten Zonnebrillen op SterkteExclusief hout op je neus. TWO-O brengt deze zomer een opvallende en duurzame blikvanger: de Houten Zonnebril. Het unieke montuur van de designbril is volledig vervaardigd uit Zebrano hout, een duurzame houtsoort die tot op heden voornamelijk werd verwerkt in designmeubels. Naast het luxe houten montuur heeft de zonnebril hoogwaardige ‘UV Sun’ lenzen van Kodak.

Het merk lanceert voor de zomer van 2013 twee draagbare maar toch opvallende modellen. Met de ‘Zeb’ richt TWO-O zich vooral op vrouwen en de ‘Brano’ is voor zowel mannen als de stoerdere vrouw. Een mooie bijkomstigheid is dat TWO-O voor iedere bril via stichting ‘Plant je Voort’ investeert in het behoud van de Nederlandse natuur.

Houten Zonnebril op Sterkte

Naast dat de bril wordt geleverd met hoge kwaliteit glazen is het tevens mogelijk de bril op sterkte te bestellen. De zonnebril is leverbaar met lenzen in een kleur naar keus. Tevens krijg je bij de bril een exclusieve case die speciaal is ontworpen voor de houten bril.

Houten Zonnebrillen Houten Zonnebrillen