Tijdens de Dutch Design Week presenteren ruim 2400 ontwerpers hun werk en concepten aan meer dan 250.000 bezoekers uit binnen-en buitenland. Verspreid over tachtig locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert de Dutch Design Week negen dagen van 11:00 - 18:00  tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, festiviteiten etc
De Dutch Design Week is anders dan andere designevenementen door zich te concentreren op ontwerpen voor de toekomst. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

TWO-O zal  op dit evenement aanwezig zijn op de International Design Expo in het Beursgebouw in Eindhoven. De expo is een hoogwaardig evenement dat een podium bied aan nationale en internationale producenten en designers en is volledig gericht op design en innovatie.
Dit vijfdaagse evenement is een smeltpunt voor pioniers en creatieve jonge talenten, fabrikanten en ondernemers die design en innovatie inwijden.

TWO-O zal hier haar nieuwe collectie accessoires en meubels gaan presenteren. TWO-O heeft de klassieke salontafel herontworpen tot een multifunctioneel design die ruimte optimaal benut. Deze bijzondere salontafel kan in één beweging veranderd worden tot een zespersoons eettafel. Wij zullen op de Expo onze drie modellen van de CITIZEN collectie presenteren.

Je kunt op de Design Expo vijf dagen lang genieten van de nieuwste creaties op het gebied van design, technologie, interieur en lifestyle. De eerste editie van de expo zal plaatsvinden van 21 tot 25 oktober 2015 van 11:00 - 20:00 in het Beursgebouw in Eindhoven.

Wij staan met onze stand op de begane grond tussen Porsche en Veloretti. Ons stand nummer is 12.

Wil je graag langskomen? Stuur dan een e-mail naar info@two-o.com.

Tot dan!

 

 Voor meer informatie over de International Design Expo kijk op de website: http://in-de.nl/

 

 Geschreven door Daniëlle Havermans