Het bewerken van hout vraagt om vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in: CNC-frezen, hout laseren, hout graveren, hout met kleur graveren, hout snijden en printen op hout.

Er zijn verschillende manieren van houtbewerking. Zo kunnen we jouw gadget naar een nieuw level brengen! Zo kan je een foto laten laseren op jouw telefoonhoesje of je bedrijfsnaam printen op bijvoorbeeld je fiets! Wij hebben al met meerdere bekende merken samengewerkt. Zo hebben we houten fietskratten gelaserd voor Bacardi en hebben we openers gemaakt voor Corona.

Wij denken graag met je mee vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoering van je eigen custom made ontwerp. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om gadgets en accessoires uit de collectie op maat te laten maken met je tekst of logo erin. Zo onderscheid jouw bedrijf zich met persoonlijke, authentieke en originele geschenken.

De opties voor het personaliseren van jouw producten zijn; 

CNC-FREZEN

CNC-frezen wordt gedaan met een computergestuurde freesmachine. Hiermee kan heel precies materiaal verwijderd worden waardoor er strakke figuren en letters uitgefreesd kunnen worden. Zo kan bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam op een naambord voor op de gevel gefreesd worden of kan een logo in reliëf op een houten fietskrat gezet worden. Op die manier krijgen de producten een authentieke en ambachtelijke uitstraling.

 CNC Frezen: Custom Made Houten Chateau Techno Bord CNC Frezen: Custom Made Houten Fetch bord CNC Frezen: Custom Made Houten fietskrat

 

HOUT GRAVEREN & HOUT LASEREN

Door middel van graveren of laseren kan een tekst of afbeelding aangebracht worden op het hout. Hout graveren geeft een mooi, natuurlijk beeld terwijl bij hout laseren juist in het hout wordt gebrand. De keuze voor graveren en of laseren verschilt van project tot project. Zo kan op de meeste producten een custom made afbeelding of tekst gegraveerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo op een iPhone. Leuk voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk!

Ook is het mogelijk om hout te graveren in kleur. Het beeld wordt dan als eerst gegraveerd en vervolgens ingelakt met de kleur naar keuze.

Hout graveren & laseren: Custom Made Zeepkist in opdracht van Boost Camp Hout graveren & laseren: Custom Made houten fietskrat Hout graveren en laseren: custom made Iphone Case Nike

 

PRINTEN OP HOUT

Met printen op hout zijn alle designs mogelijk in alle mogelijke kleuren. Printen op hout geeft geen diepte (zoals bij CNC-frezen, graveren of laseren wel het geval is) maar de opdruk komt op het hout. Door middel van een laklaag als reliëf kan een 3D-effect gecreeërd worden. Ideaal voor bijvoorbeeld een mooie, houten iPhone case!

Printen op hout: Black Star Bamboo Bike Printen op hout: Fiets in opdracht van Golden Tulip Hotel Printen op hout: Fiets in opdracht van Golden Tulip Hotel

 

MEUBEL- & INTERIEURONTWERP

Ben jij op zoek naar een speciaal meubelontwerp? Of een geheel nieuw interieur op maat? Wij denken graag mee en maken uw wens realiseerbaar. Van kasten tot tafels, van meubels tot complete inrichting.

Custom made houten interieur: custom made kast Custom made houten interieur: custom made tafel Custom made houten interieur: custom made tafel

 

We zijn altijd bereid om te helpen om op een leuk idee te komen voor een custom made design! Stuur ons gerust een mailtje naar info@two-o.com.

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema