Het populaire tijdschrijft Glamour opent de deuren van hun nieuwe Glamour Concept Store!

Glamour Concept Store is de nieuwe webshop van het tijdschrift Glamour. Hier geeft Glamour jonge ontwerpers en startende ondernemers een podium, zoals ze in het tijdschrift ook doen in de rubriek #generationglamour. In de Glamour Concept Store kun je hun inspirerende producten nu direct kopen. Ook zijn limited editions van grote merken alleen hier verkrijgbaar. Kortom, dit is de plek voor een uniek cadeau voor jezelf of een ander!

Glamour kwam langs voor een leuk interview met TWO-O. Lees het interview hieronder!

TWO-O: ‘Een goed idee is waardeloos tot het succesvol is’

Bob Koning en Rodny Heemskerk van TWO-O uit Amsterdam ontwerpen en produceren houten gadgets en accessoires.

Waarom wilden jullie dit product maken?

“We houden allebei van mooie producten. Rodny heeft een achtergrond als meubelmaker en wist veel van hout. Daarom is hout het basismateriaal voor de producten die we maken. Je kunt er zoveel moois mee maken, maar het wordt nog niet zoveel gebruikt in gadgets en accessoires. Zo maakten we als één van onze eerste ontwerpen een fietskrat met bekerhouder. De fietskrat is echt niet weg te denken uit Amsterdam en de bekerhouder past goed bij de snelle manier waarop we in de stad leven en werken.”

Wat is jullie hoogtepunt tot nu toe?

“De hele maand september in 2014. Die maand konden we voor het eerst fulltime voor ons label werken. Je hebt geen baas meer, maar ook geen standaard inkomen. Een spannend moment voor een ondernemer.”

Wat zijn de belangrijkste lessen over ondernemerschap die jullie tot nu toe hebt geleerd

“Geloof in wat je doet. Als je dat zelf al niet doet, ga je anderen ook niet overtuigen van jouw product of dienst. Daarnaast moet elke ondernemer goed weten dat groeien tijd kost. Daar moet je wel rekening mee houden. Een fout die veel beginnend ondernemers maken is dat ze in één keer alles opzeggen om voor zichzelf te beginnen. Een bedrijf is alleen niet zo snelup and running dat je ervan kunt leven.”

Wat is jullie levensmotto?

‘Een goed idee is waardeloos tot het succesvol is.’

 

 www.glamourconceptstore.nl/two-o

 

Geschreven door: Jamie Sikkema