Anaï Garcia is het gezicht achter de blog Feel Good Now en heeft een interessante blogpost geschreven over de houten fietskratten van TWO-O.

Dagelijks schrijft ze over bijvoorbeeld leuke winkels, mooie badkamer accesoires of nieuwe gadgets. Afgelopen week gaf ze aandacht aan TWO-O en onze unieke fietskratten. Benieuwd naar de post? Bekijk het hier onder of bezoek de website via deze link; www.feelgoodnow.nu/two-o

 

TWO-O FIETSKRAT, FUNCTIONEEL EN STYLISH

Je kent het vast wel, veel spullen bij je maar hoe vervoer je het allemaal op de fiets? Tassen aan het stuur, spullen achterop je snelbinders… we worden er niet echt gelukkig van. Het Amsterdamse gadgetmerk TWO-O heeft houten fietskratten ontwikkeld die handig en stevig zijn en er ook nog eens leuk eruit zien! De fietskratten zijn erg functioneel. Wat dacht je van een fietskrat met bekerhouder erin voor je koffie to-go of het model met parapluhouder?

TWO-O heeft 4 modellen fietskratten die standaard geleverd worden met 4 stalen tie-wraps om de krat stevig mee te bevestigen. Voor ieder model bied TWO-O de mogelijkheid deze te customizen met naam of logo.

The Fixie: twee lagen hoog en past perfect bij een sportieve fiets.
the-fixie-houten-fietskrat-1

The Classic: deze drie laags- fietskrat combineert design met handigheid.
the-classic-houten-fietskrat-2_1

The Transporter : deze vier laags- fietskrat zorgt ervoor dat er niets uit je krat zal vallen tijdens het fietsen.
the-transporter-houten-fietskrat-2

The Stormchaser: dé ideale fietskrat, voorzien van bekerhouder en parapluhouder!
the-transporter-paraplu-houten-fietskrat-1

Voortaan kun je dus stylish al je spullen meenemen op je fiets! De fietkratten van TWO-O zijn verkrijgbaar vanaf 44,95 euro en kun je hier bestellen.

 

 

Geschreven door: Jamie Sikkema